Behandelingen

Therapeutische massage
Therapeutische massage

Deze massage heeft als doel spierspanningen terug los te maken. Het masseren van de spieren zorgt voor een betere doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en helpt zo spierklachten en letsels te voorkomen.

Triggerpoint massage
Triggerpoint massage

Een triggerpoint ook een spierknoop genoemd, ontstaat wanneer een deel vd spier niet meer in staat is zich te ontspannen. De behandeling bestaat uit het uitoefenen van druk op de triggerpoints en het masseren van de omliggende spieren.

Zwangerschaps- en postnatale massage
Zwangerschaps- en postnatale massage

Dit is een ontspannende massage met aandacht voor de typische klachten tijdens en na de zwangerschap zoals zware benen, gezwollen enkels, rug- en nekpijn. Door het gebruik van een massagetafel speciaal ontworpen voor de zwangere vrouw, is het ook mogelijk om in buiklig zorgeloos te genieten.

Relaxatie massage
Relaxatie massage

Deze ontspannende massage wordt het meest aangeraden bij stress. De focus ligt hierbij op het even kunnen loslaten van uw zorgen en uw lichaam en geest tot ontspanning te laten komen. Wanneer u ook last heeft van spierspanningen kunt u het best deze massage combineren met de therapeutische massage.

In het drukke leven dat ik heb met toch wat stress, was de relaxatie-massage van Rebecca welgekomen..
Ik was erna volledig ontspannen en mijn trapezius spieren waren helemaal los!
Goeie massage in een leuk en gezellig kader!

Eddy Depraetere

Aanrader! Gouden handen!

Steven

Hartelijk dank om te helpen! Professionele massage met een uitstekend resultaat! Groeten Cindy

Cindy