Massagetherapeute

Mensen helpen ontspannen geeft mij veel voldoening en is de drijfkracht in mijn job!

Rebecca Bijn
Massagetherapeute
Opleiding

In 2005 heb ik een opleiding gevolgd aan de Nederlandse genootschap voor sportmassage. Omdat dit me enorm boeide en ik me verder wou verdiepen in de soorten massages en hun werking op het lichaam, heb ik daarnaast ook de opleidingen massagetherapie, zwangerschapsmassage en triggerpointmassage gevolgd.

Contact

Marolleweg 5
9770 Kruishoutem
Tel: 0492 61 19 09

(Tijdens de behandelingen kunnen geen oproepen beantwoordt worden. Laat gerust uw naam achter, dan contacteer ik u zo snel mogelijk terug. U kunt ook een afspraak maken via het online afspraakformulier. Daar vult u uw gegevens in waarna ik contact met u opneem om een afspraak vast te leggen.)